A színpad egy musicalstúdió, melynek elsődleges feladata a magánének oktatása, a színpadi játék és mozgás fejlesztése, a zenés műfajok megszerettetése az idejárókkal.

A kiemelkedően tehetséges és szorgalmas tanulóinknak segítünk a pályára kerülésben, vagyis a számukra legmegfelelőbb szakintézményekbe való bejutásban.

Célunk a gyerekek, hallgatók szakmai és mentális fejlődésének biztosítása, valamint egy igazi, szereteten, megbecsülésen és kölcsönös tiszteleten alapuló közösség létrehozása, ahol a játék, az öröm és a vidámság az elsődleges.

A heti egy alkalommal történő foglalkozásokon énekelni, beszélni, játszani és mozogni tanítjuk az érdeklődő gyermekeket, fiatalokat és felnőtteket. Beavatjuk őket a színpadi élet világába, segítünk a helyes önkifejezési mód megtalálásában.

Az oktatás vasárnaponként történik.
Reggel 9 órától 12 óráig a kicsik (6 – 10 év), 12 órától 15 óráig a 11-14 évesek, 15 órától 19 óráig a középiskolások és a felnőttek foglalkozásai zajlanak.

Évente két alkalommal, egyszer télen és egyszer júniusban nagyszabású koncertet rendezünk, ahol mindenki lehetőséget kap féléves fejlődésének bemutatására az aktuális ciklusban tanult musicaleken és dalokon keresztül.

 

Minden év augusztusának első hetében zenés életmódtábort szervezünk a Bakony szívében, a festői szépségű Vinyén. A tábor szakmai kurzusként működik, ének – és színészmesterség órákkal, musical és színpadi ismeretekkel, mozgással és vidámsággal. A természet adta lehetőségeket (Cuha-szurdok) valamint a kristálytiszta levegőt kihasználva sokat túrázunk, játszunk, esténként közösen sütögetünk, grillezünk a tábortűznél.

TANÁRAINK:

VÖLLER ADÉL magánének tanár, a színpad művészeti vezetője

MÓDRI GYÖRGYI színművész, a színpad rendezője és koreográfusa

Folyamatosan, egész évben várjuk a hozzánk tartozni vágyókat.